• Whatsapp: 0685022406
  • Whatsapp: 0685022406
Green Gypsy- Livin' La Vida Choca

Green Gypsy- Livin' La Vida Choca

€ 5,85

Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Een kruidenmengsel voor chocolade liefhebbers

Ben jij een chocolade-fanaat of een zoete strijder? Dan is deze kruidenmix helemaal jouw ding door de combi van cacao en specerijen. Je krijgt een vleugje zoet, een vleugje exotisch en een vleugje choco, precies zoals het hoort!

Maak er zelf koekjes mee, pannenkoeken, taart, gebruik het door je havermout of bak er een bananenbrood mee. Al je baksels krijgen die heerlijke chocolade smaak waar jij zo gek op bent, maar dan gezond, zonder de calorieën!

Je leven zal hierna nooit meer hetzelfde zijn: je bent gewaarschuwd.


Lekker bij:

  • Cakes
  • Koekjes
  • Taarten
  • Granola
  • In combi met pindakaas
  • Bananenbrood


Ingrediënten: Gember, nootmuskaat, kaneel, cacao en een heel klein beetje kokosbloesemsuiker.

Inhoud: 90 gram


Recept voor warme chocolademelk met Livin' la Vida Choca

Voor de chocolademelk:

  • 250 ml (plantaardige) melk, welke je maar wilt.
  • 1 grote tl Livin' la Vida Choca kruiden van Green Gypsy
  • eventueel een beetje ahornsiroop of honing (maar is niet nodig)
  • eventueel een heel klein beetje chilipoeder, als je een stoere bent
  • eventueel een blikje kokosmelk

Voor de sneeuwpop (eventueel):

  • 3 marshmallows
  • 4 zoute pretsel sticks
  • snoep naar keuze voor de oogjes en de neus van de sneeuwpop
  • 1 satéprikker


Instructies

  • Gooi alles bij elkaar in een steelpan en verwarm alles totdat je warme chocolademelk precies is zoals je 'm wilt hebben. Je kunt de chocolademelk eerst door een zeefje gieten als je 'm inschenkt in je glas, zodat je alle kruiden eruit gaat zeven. Je kunt dit ook niet doen, moet je alleen de laatste slok laten voor wat ie is; doordat het 100% natuurlijk product zijn, lost de Livin' la Vida Choca niet geheel op.
  • Wil je er kokosroom bij maken? Zet dan eerst een blikje kokosmelk (volle) in de koelkast voor een paar uur. Je kunt dan het dikke gedeelte eruit scheppen en opkloppen, totdat het de structuur van slagroom heeft.
  • Als je van plan bent om ook de sneeuwpop te gaan maken, leg je de 3 marshmallows bij elkaar. Dit is het lijf van de sneeuwpop.
  • Dan maak je de armen en de benen van pretsel sticks. Check even bij de marshmallows hoe groot je de armen en benen wilt en breek de pretsel sticks op maat.
  • Steek vervolgens voor stevigheid een satéprikker door de 3 marshmallows, anders valt de sneeuwpop straks uit elkaar in je mok met warme chocolademelk.
  • Steek de armen en de benen van de sneeuwpop in de marshmallows.
  • Pak de snoep die je hebt gekozen voor de neus, oogjes en knoopjes en duw ze voorzichtig op de marshmallows.
  • Giet de warme chocolademelk in een beker, doe eventueel wat slagroom on top en leg hier de sneeuwpop heel voorzichtig op. Let wel op dat je niet te veel warme chocolademelk in de beker doet, anders loopt er wat uit de beker als je de sneeuwpop erin gaat doen.