• Whatsapp: 0685022406
  • Whatsapp: 0685022406

Green Gypsy - Hoer Op De Grill

€ 5,99

incl. btw, plus verzending
Niet op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Als fris, pittig en zoet een triootje zouden doen, zou dit mengsel eruit komen.


Hoer op de Grill is de eerst stap richting een leven als ruige keukenprins of -prinses en wordt gegarandeerd ook jouw favoriet voor élke barbecue.


Warning: dit kruidenmengsel is niet alleen geschikt voor grillmeisters, maar bazen die ovengerechten beheersen of welwillenden die hun maaltijd iets meer body willen geven gaan hier ook lekker op.


We bedoelen er niks mee, maar dit mengsel past bij élk gerecht dat opgepept moet worden! Vanaf nu regel jij het vlees én de groenten met dit verrassende mengsel van o.a. kokosbloesemsuiker, chili en citroengras! Wees niet bang voor troep: ook deze kruidenmix bevat natúúrlijk alleen maar kruiden en specerijen en geen e-nummers of vulmiddelen.


Met Hoer op de Grill zet jij een heerlijk geurend hapje op tafel. Denk aan maiskolven met Hoer op de Grill, de lekkerste avocado mayonaise, een Thaise kabeljauwburger of gemarineerde barbecuekip met Hoer op de Grill. Just sayin’.


Deze kruidenmix gaat jouw nieuwe favoriet worden en doet iedereen geloven dat je écht goed kunt koken. Niet doorvertellen.


Inhoud: 140 gram